top of page
cryo_one+

CRYO:ONE+

Meer ruimte. Meer vermogen.

Geniet van -85 °C met volledige bewegingsvrijheid en een vrij zicht door de verwarmde glazen deur. Je hebt de mogelijkheid om maximaal 10 personen per uur te laten genieten van de voordelen van cryo. De commerciële toonaangevendste  oplossing.

De prestaties in combinatie met een zeer laag energieverbruik maken onze cryokamer tot een van de meest economische innovaties op het gebied van New Health.

De cryokamer van de toonaangevende fabrikant.

MECOTEC is de wereldleider in elektrische cryotherapie voor het hele lichaam. We hebben het tenslotte uitgevonden! En daarom weten we precies wat een cryokamer onderscheidt. Het moet overtuigend presteren. Het moet gemakkelijk te gebruiken zijn. En het moet het potentieel hebben om de vitaliteit en het uiterlijk van uw klanten ten goede te komen.

Met cryotherapie voor het hele lichaam die booming is in de wellness- en schoonheidssector, is de cryo:one + een bedrijfsinvestering die zichzelf snel zal terugbetalen. Het is zo effectief en kostenbesparend dat u uw uitgaven in ongeveer twee jaar kunt terugverdienen. 

bottom of page