top of page
cryo_one

CRYO:ONE

De kleinste 100% electrische cryokamer ter wereld. Dit betekent dat de klant het in bijna alle soorten praktijken, studio's of privékamers kan inpassen. Het biedt de gebruiker een exclusieve cryo-ervaring omgeven door zuivere lucht bij een temperatuur van -85°C en met volledige bewegingsvrijheid.

DE ENIGE ECHTE...

Koudetherapie is het “hot” topic in uw branche. Cliënten hopen dat cryotherapie voor het hele lichaam hen zal helpen er beter uit te zien en zich beter te voelen. En door cryotherapie aan te bieden, kunnen bedrijven zoals het uwe - wellnessproviders, sportscholen en schoonheidsstudio's - nieuwe klanten aantrekken en hun omzet laten groeien. Het is tijd om de perfecte cryokamer te bemachtigen: de cryo:one van MECOTEC! Van vitaal belang voor uw bedrijf

Schoonheid en vitaliteit zijn uw zaak. Dus waarom zou u de cryo: one state-of-the-art cryokamer niet gebruiken om uw klanten een kans te bieden om hun gezondheid en uiterlijk blijvend te verbeteren? De cryo:one combineert de behandelmethode van cryotherapie uit het Verre Oosten met geavanceerde Duitse technologie. Met dit aantrekkelijke systeem kunt u cryotherapie voor het hele lichaam in uw centrum uitvoeren om de schoonheid en het welzijn van uw klanten te verbeteren.

Mecotec Cryonetics cryo:one coloured

Verkrijgbaar in vele kleuren en met logo indien gewenst.

Top 5 redenen voor een MECOTEC cryo:one 

  1. Stikstofvrij

Koeling in de cryo:one vereist geen enkele stikstof. Dit maakt de cryo:one veilig, zachtaardig en efficiënt

  2.  Economisch

Onze innovatieve technologie is geoptimaliseerd gedurende vele jaren van onderzoek en wordt gekenmerkt door bijzonder lage bedrijfskosten en de hoogste betrouwbaarheid.

  3.  Competent

MECOTEC heeft de elektrische cryokamer uitgevonden, zodat u kunt vertrouwen op de expertise van onze ingenieurs - van planning en productie in Duitsland tot persoonlijke nazorg.

  4.  Compact

De cryo:one is een compacte cabine die past in elke ruimte met een plafondhoogte van 2,50 meter. De ideale afmetingen: 1,5 x 1,5 x 2,52 meter (breedte x diepte x hoogte).

  5.  Gemakkelijk

De cryo:one is eenvoudig te bedienen met behulp van een app op je smartphone of tablet.

bottom of page